joi, 15 ianuarie 2009

Pizza cu banana si ananas




Pentru blat:
- 300 g faina alba
- 2 linguri ulei de masline
- 1 lingurita sare
- o lingurita zahar
- 15 g drojdie proaspata
- 150 ml lapte

Pentru umplutura:
- o rosie mare
- 5 felii sunca
- cateva ciupercute
- 1/2 ardei gras rosu
- 1/2 banana
- 4 rondele ananas
- 200 g cascaval

Se framanta aluatul si se lasa la dospit 30 minute apoi il intindem in forma de dreptunghi cu mainile unse cu ulei. Punem aluatul in tava si deasupra dam prin razatoare 3/4 din cascaval, asezam bucatele de sunca, ciupercute, rosii, ardei, ananas si banana. La sfarsit punem si restul de cascaval. Se da la cuptor 20 min la 220 grade C si inca 5 min pe ventilatie cu focul deasupra la 180 grade C.


Niciun comentariu: