joi, 15 ianuarie 2009

Rulada de spanac cu crema de branza si ardei


Pentru blat:
- 200 g de spanac proaspat, eu am pus congelat
- 3 oua
- 120 g faina
- sare
- piper

Pentru umplutura:
- 200 g crema de branza
- jumatate ardei gras rosu taiat cubulete mici
- 1 lingura ulei de masline
- sare
- piper

Folositi robotul de bucatarie pentru a prepara compozitia. Mixati bine spanacul cu ouale adaugate pe rand. Adaugati si sare si piper. Adaugam si faina si mixam pana se omogenizeaza bine. Tapetam o tava cu hartie de copt si turnam compozitia. O dam la cuptorul preincalzit la 190 grade C pentru 15 minute. Cand este gata, rasturnam aluatul pe un prosop de bucatarie usor umezit cu apa si rulam usor. Il lasam pana cand se raceste. Intre timp pregatim umplutura amestecand ingredientele de mai sus. Desfacem cu grija alutul si intindem umplutura . Rulam la loc cu grija si o invelim in folie alimentara. Se pastreaza la rece cel putin o ora inainte de servire.


Niciun comentariu: