marți, 13 ianuarie 2009

Rulada din carne tocata si ardei


- 250 g carne tocata porc
- 250 g carne tocata vita
- 1 ardei gras rosu
- 2 felii de paine mai vechi faramitate
- 3oua
- 1 ceapa mare
- 1 lingura mustar iute
- 150 g crema de branza cu verdeata
- sare
- piper

Carnea tocata,1ou, sarea, piperul, mustarul si jumatate din firimiturile de la paine se amesteca intr-un castron.
Separat pregatim umplutura:

Cele 2 oua se amesteca cu ceapa tocata fin, sare, piper, crema de branza si ardeiul taiat cubulete mici. La final punem si cealalta jumatate din firimiturile de paine. Pe o folie de aluminiu intindem carnea intr-un strat cat mai egal. Deasupra punem crema de branza. Cu ajutorul hartiei rulam strans 9eu nu am rulat prea bine si s-a cam imprastiat rulada...).
Invelim in folie si punem la cuptor 1 h la 225 grade. In ultimele 10min se scoate din folie pentru a se rumeni putin deasupra. Cand s-a racorit putin se taie felii.

Niciun comentariu: